PROTOCOALELE SECRETE DIN JUSTITIE

protoc-evaz.jpg

Dupa mazilierea sa din SRI, dezvaluirile lui Daniel Dragomir referitoare la amestecul SRI in Justitie venite din partea lui Daniel Dragomir, au inceput sa curga.

Cele mai multe sunt de notorietate, insa, venite din partea unei persoane care a facut, pana nu demult, parte din structurile care orchestreaza aceste imixtiuni, au valoare de confirmare, de proba in sprijinul afirmatiilor noastre.

Se releva astfel o retea fina, atotcuprinzatoare si la nivel formal intre SRI, DNA, Minister Public, instante judecata, si institutii cheie precum ANAF, ANCPI, Oficiu Spalare Bani, Notariate, etc in stocarea datelor si informatiilor cu privire la persoane.

Ca nimic nu mai era privat de foarte mult timp in “viata privata” a noastra, a tuturor, cunoasteam cu totii.

Sub umbrela luptei impotriva terorismului, au fost emise acte normative care au permis intruziunea institutiilor Statului in cele mai intime aspecte ale vietii individului intr-o masura care imping in derizoriu practicile Securitati de dinainte de 1989.

Ne plangeam atunci ca ni se citeste pe ascuns corespondenta si se asculta telefoanele.

Si acum corespondenta si telefoanele sunt urmarite, insa la acestea se adauga supravegherea mijloacelor de comunicare moderna – emailuri, activitatea pe site-urile de socializare, intocmirea de profile psihologice care permit anticiparea comportamentului individului si luarea de masuri impotriva manifestarilor acestora ante datum, urmarirea mijloacelor de plata, etc.

Suntem ca niste pesti intr-un acvariu, si la fel ca acestia de linistiti. Nu opunem nicio rezistenta pentru ni s-a spus ca totul este in interesul si pentru binele nostru.

Statul vegheaza la pastrarea linistii si confortului nostru, pentru ca toate aceste masuri il ajuta sa lupte impotriva tuturor celor care ar indrazni sa atenteze la integritatea lumii in care traim. Adica a acvariului.

Schimbarea s-a realizat in mentalul colectiv, astfel incat nu mai este necesara disimularea actelor de supraveghere. Ele se realizeaza prin acte oficiale de cele mai multe ori nesecrete. Protocoale, acorduri de cooperare, regulamente de functionare comune, toate sunt la vedere, insa nu starnesc nicio reactie, nicio opozitie.

Datele bancare, confidentiale credeati? DNA si ANAF au acces direct la sistemul bancar si pot sa il acceseze fara ca macar sa aiba nevoie de un mandat din partea unui magistrat.

Informatiile cu privire la proprietatile imobiliare, inscrise in Cartile funciare – si cu privire la acestea a fost incheiat un Protocol care permite oricarui procuror (chiar si celor care pe langa cercetarile penale se ocupa cu santaj, proxenetism, trafic de influenta, cum sunt unii procuror indepartati din DNA) sa le acceseze, fara taxele pe care orice persoana, inclusiv proprietarul, trebuie sa le plateasca atunci cand doreste un extras de informare.

Ba mai mult, conform Protocolului incheiat intre ANCPI si DNA, aceasta din urma poate chiar sa faca modificari in Cartile funciare, cu singura conditie de a instiinta despre aceasta autoritatea de cadastru!!!

Sunteti cercetat intr-un dosar penal si doriti sa studiat dosarul? Nu o sa aveti aceasta posibilitate, pentru ca cercetarea nu este finalizata, iar procurorii nu doresc ca persoanele cercetate sa isi poate face aparari.

Insa SRI are acces nelimitat la toate informatiile din dosarele penale, relatia dintre SRI si DNA fiind una privilegiata, asa cum este si cea dintre organele de conducere ale celor doua institutii.

Daniel Dragomir si Ghita au crezut ca informatiile pe care le detin cu privire la practicile si legaturile dintre institutii o sa le creeze un avantaj in lupta pe care o duc impotriva acestora. Au uitat insa ca, datorita lor, a celor care au servit si servesc aceste institutii, opinia publica este deja amorfa, nu mai reactioneaza, nu mai este surprinsa de nimic. Lupta nu o duce societatea civila, ci factiuni ale serviciilor, romane sau straine. Ceea ce nu este in interesul acestora nu este publicat, nu este mediatizat, nu este promovat, nu exista.

“Dezvaluirile” celor care defecteaza din sistem nu pot fi eficiente atata timp cat nu repeta decat lucruri cunoscute.

Vrem nume, domnule Dragomir, doamna Bica, doamna Udrea, domnule Basescu, domnule Ghita.

Dati nume de magistrati incompatibili, de functionari incompatibili, numele celor pe care voi toti i-ati urcat in functie si le-ati dat puterile de care acum va plangeti.

Aduceti dovada apartenentei magistratilor sau rudelor si sotilor acestora la serviciile secrete.

SIPA exista si in prezent si centralizeaza toate datele si informatiile referitoare la colaboratorii si ofiterii acoperiti din Justitie.

Si atunci o sa fie revolutie si nu furtuna in acvariu.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *